Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Balettiliput New Yorkissa

Balettiliput New Yorkissa

Osta liput nyt
New York City Ballet -liput

Osta lippusi tästä

Osta balettiliput New Yorkissa ennen matkaasi. Lippujen varaaminen verkkokaupasta on helppoa ja turvallista. Voit käydä New York City Ballet’ssa Lincoln Centerin David H. Koch -teatterissa. New York City Ballet on esittänyt hienoja klassikoita, kuten Kesäyön unelma, Joutsenlampi ja Romeo ja Julia.

Balettikausi kestää syyskuusta kesäkuuhun

Hanki balettiliput tästä

Etsi lippuja


Hae lippuja
Maksa helposti ja kätevästi  

New York City Ballet’n ohjelma

Léon Barzinin perustama New York City Ballet on yksi maailman johtavista tanssiyrityksistä. Siihen kuuluu lähes 100 huikeaa tanssijaa sekä melkein 70-jäseninen orkesteri. Sillä on Yhdysvaltojen baleteista laajin repertuaari heidän esittäessään yli 60 balettiesitystä kauden aikana. New York City Ballet esittää perinteisesti joka marras-joulukuu Pähkinänsärkijän, joka on yksi heidän monipuolisimmista teatteriesityksistään. Balettiesitykset tanssitaan vaikuttavassa teatterirakennuksessa, jonka on suunnitellut Philip Johnson. Rakennuksessa on käytetty travertiini-kiveä, jota käytettiin myös Pietarinkirkon rakentamiseen Rooman Vatikaanissa.

Baletti liput New Yorkissa - Serenade Baletti liput New Yorkissa - Joutsenlampi

Miten löydän Lincoln Centeriin?

Lincoln Center sijaitsee Upper West Sidella, West 62nd Streetin ja 65th Streetin sekä Columbus ja Amsterdam Avenueiden välissä. Voit ottaa metrolinjan 1 Penn Stationilta tai Times Squarelta Uptownin asemalle 66th Street/Lincoln Center Station. Rakennusta ei voi olla huomaamatta!

Miten ostan liput balettiin?

Lippujen ostaminen on helppoa. Valitse haluamasi päivämäärä yllä olevasta valikosta, minkä jälkeen sinulle avautuu yleisnäkymä kaikista saatavilla olevista lipuista. Sen jälkeen voit valita kuinka monta lippua haluat ostaa, lisätä ne ostoskoriisi ja maksaa heti saman tien. Maksettuasi liput saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä kupongin (voucher), joka sinun tulee vaihtaa lippuihin teatterin lippupisteessä esityspäivänä viimeistään tunti ennen esityksen alkua.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Hanki balettiliput tästä

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYorkCity.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 9 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: eric@newyorkcity.fi

Mikäli et näe yhtään esitystä, etsi balettilippuja tästä

Baletti liput New Yorkissa - Everywhere We Go

Osta New York City Ballet -liput tästä

Osta lippusi tästä

Takaisin

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja