Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5h)

Circle Line: Best of NYC Cruise (2,5h)

Osta liput nyt
Circle Line Full Manhattan Island Cruise

Circle Line: Best of NYC Cruise on pisin kaikista kaupunkiristeilyistä. 2,5 tunnin aikana näet koko Manhattanin vesiltä käsin. Risteillä voi niin kesällä kuin talvellakin, sillä laivoissa voi istua sisä- tai ulkokannella.

Varaa liput Circle Line: Best of NYC Cruise -risteilylle tästä

Hudsonjoki ja Financial District

Laivan lähdettyä laiturista seilaatte pitkin Hudsonjokea. Näet Midtownin ja sen jättiläismäiset pilvenpiirtäjät, Greenwich Villagen erittäin kalliit asunnot ja Financial Districtin. Risteily on selostettu ja opas kertoo hauskoja faktoja paikoista, joita ohitatte. Esimerkiksi Greenwich Villagessa näet käyttämättömän laiturin, johon Titanicin piti saapua. Financial Districtillä et näe ainoastaan One World Trade Centeriä (Freedom Tower), joka on osa uutta World Trade Centeriä, vaan myös lasisen Winter Gardenin palmuineen pilvenpiirtäjän juuressa. Laiva vie sinut Vapaudenpatsaalle, jossa näet Lady Liberty -patsaan kokonaisuudessaan ja voit ottaa kauniita valokuvia.

Circle Line Full Manhattan Island Cruise - 1WTC Circle Line Full Manhattan Island Cruise - Vapaudenpatsas

Näe Brooklynin silta vesiltä

Matka jatkuu Manhattanin itäpuolelle. Ohitat Wall Streetin ja alitat Brooklynin sillan tyylikkäästi. Näet Upper East Siden ylevät talot ja ohitat Yankee-stadionin, jossa tunnettu New York Yankees pelaa. Taakse jää ruuhkainen Pohjois-Manhattan. Maisema muuttuu nopeasti rauhalliseksi Hudsonjoen ja sitä ympäröivän metsän maastoksi. Pohjoisesta matkaat takaisin Pier 83 -laiturille Upper West Siden ohi.

Risteilyn aikana voi tilata juotavaa ja syötävää alakerran baarista. Laivat on myös varustettu vessoilla. Jos risteilet kesällä, ota aurinkorasva mukaan. Vaikka sää olisi pilvinen, vesillä palaa nopeammin.

Ericin vinkki: Jos haluat nähdä koko Manhattanin, niin sinun kannattaa ehdottomasti valita tämä kierros. Se tarjoaa rauhallisen hetken matkallasi, jolloin voit rentoutua kahdeksi ja puoleksi tunniksi ihailemaan ohi lipuvia maisemia. Tämä risteily menee muita pidemmälle ja se on ainoa, jolta voit nähdä Yankee Stadiumin vesiltä käsin. Kierros kuljettaa sinut myös useiden siltojen ali, joita sinulla ei muutoin olisi mahdollisuutta nähdä.

Circle Line Best of NYC Cruise - Brooklyn Bridge

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostitse kupongin (voucher), joka sinun tulee näyttää lippukassalla (älypuhelimestasi tai tulostettuna paperille). Kassalta saat lipun valitsemaasi aikaan lähtevälle risteilylle. Suosittelen tekemään tämän mahdollisimman ajoissa, tai jopa päivää ennen, jotta varmistat paikkasi risteilylle toivomanasi ajankohtana.

Risteily lähtee Hudsonjoen varrelta, Manhattanin länsipuolelta Circle Line -terminaalista. Terminaali sijaitsee Pier 83:ssa (12th Avenue, 42nd Streetin ja 43rd Streetin välissä). Jonot terminaaleissa voivat olla todella pitkät. Varaamalla liput etukäteen voi säästää jopa kaksi tuntia (!) jonotusaikaa.

 • Kesto: 2,5 tuntia
 • Lähtöpaikka: Circle Line terminaali, Pier 83 -laituri
 • Lähtöajat:
  • 30.10. – 9.3.2018: kello 12.00 (päivittäin)
  • 10.3. – 27.4.2018: kello 10.00 ja 13.30  (päivittäin)
  • 28.4. – 3.9.2018: kello 10.00, 12.00 ja 13.30 (päivittäin)
  • 4.9. – 28.10.2018: kello 10.00 ja 13.30 (päivittäin)
  • 29.10. – 9.3.2019: kello 12.00 (päivittäin)
  • Erikoisaikataulu kiitospäivänä (Thanksgiving Day)
  • Ei kulje joulupäivänä (Christmas Day)
 • Saavu paikalle hyvissä ajoin ennen lähtöä, jotta saat hyvät paikat

Varaa liput Circle Line: Best of NYC Cruise -risteilylle tästä

Vinkki: Osta New York Pass, johon sisältyy vapaa pääsy risteilylle

Risteilyreitti

Circle Line Best of NYC Cruise - Risteilyreitti

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja