2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights

Dyker Heights Christmas Lights

Osta lippusi tästä

Dyker Heights Christmas Lights -kierrosta ei kannata jättää väliin jos on New Yorkissa joulun alla käymässä. New Yorkissa ja erityisesti Brooklynissa näkee joulun alla yltiöpäisesti koristeltuja taloja: paljon jouluvaloja ja valaistuja poroja, lumihiutaleita ja joulupukkeja. Joulukoristelussa erityisesti kunnostautunut alue on Dyker Heights, josta löytyy kaikkein upeimmin koristellut talot löytyvät juuri täältä. Opastettu bussikierros Dyker Heightsiin on loistava tapa tutustua alueeseen ja nähdä kaikki vilkkuvat ja välkkyvät jouluvalot.

Etsi lippuja

alkaen
saakka
Hae lippuja
€ 49,00
Maksa helposti ja kätevästi:  

Dyker Heights ja Bay Ridge -kierros

Kierroksella käydään Dyker Heightsin lisäksi myös Bay Ridgessa Brooklynissa. Nämä kaksi italialais-amerikkalaista naapurustoa kilpailevat vuosittain upeimmista joulukoristeista. Nouse bussin kyytiin Midtown Manhattanilta ja lähde Brooklyniin, jossa kierrät alueen oppaan kanssa ja pääset ihastelemaan upeasti valaistuja taloja läheltä. Alueeseen on paljon parempi tutustua oppaan kera, sillä samalla kuulet alueen ja jouluvalojen ja -koristeiden historiasta ja miten kaikki alkoi aikoinaan vain yhdestä koristellusta talosta. Saatat jopa päästä tervehtimään ylpeää talonomistajaakin. Osa heistä laittaa talonsa koristeluun vuosittain tuhansia dollareita.

Dyker Heights Christmas Lights - Siniset valot Dyker Heights Christmas Lights - Jouluseimi

Joulukoristeet Manhattanilla

Kun olette nähneet Brooklynin koristeet, palaatte takaisin Manhattanille. Bussin kyydistä näet Manhattanin valaistun siluetin ja kierros päättyy Union Squarelle. Kierros, joka alkaa kello 16.00, päättyy Midtowniin lähelle Times Squarea ja Bryant Parkia.

Ericin vinkki: Tärkein neuvo, jonka voin antaa tälle kierrokselle on seuraava: varaa se saman tien! Dyker Heights -kierros on ehdoton must, jos olet New Yorkissa joulukuussa. Nämä kierrokset ovat todella suosittuja ja ne myydään usein loppuun. Älä odota pitkään varataksesi liput, sillä niitä ei välttämättä ole enää saatavilla haluamanasi ajankohtana.

Käytännön tietoa

Maksettuasi ostoksesi saat kupongin (voucher) sähköpostiisi, jonka voit tulostaa ja se toimii lippunasi kierrokselle.

  • Lähtöaika: kello 17.00, 18.00, 19.00 ja 20.00
  • Kesto: 3,5 tuntia
  • Lähtöpaikka: lähellä Union Squarea

Kierros, joka alkaa kello 16.00, kestää hieman pidempään. Lähtöpaikka on myös eri kuin muina kellonaikoina:

  • Lähtöpaikka: kello 16.00
  • Kesto: 4 tuntia
  • Lähtöpaikka: lähellä Times Squarea

Dyker Heights Christmas Lights - Hahmot

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja