Hudson Yards New Yorkissa

Hudson Yards New Yorkissa

Hudson Yards New Yorkissa on Manhattanin uusin naapurusto. Hudson Yards sijaitsee High Line Parkin vieressä Midtown Manhattanin länsipuolella. 30th Street ja 43rd Street rajaavat aluetta pohjois- ja eteläpuolella ja länsi- ja itäpuolella alue jää West Side Highwayn ja Eighth Avenuen väliin. Suurin osa Hudson Yardsin nähtävyyksistä sijaitsee kuitenkin pienellä, vain muutaman korttelin alueella. Hudson Yards koostuu pääasiassa pilvenpiirtäjistä, jotka ovat osittain asuinkäytössä ja osittain toimistotiloja. Rakennusten väliin on luotu useita puistoalueita. Tämän lisäksi alueelle on rakennettu myös monia nähtävyyksiä, jotka ovat käynnin arvoisia! Metrolla Hudson Yardsille pääsee metrolinjalla 7, joka pysähtyy alueen ainoalle metroasemalle: 34th Street – Hudson Yards.

Hudson Yards Vessel

Vessel on todellinen katseenvangitsija, sillä se koostuu 154 portaasta ja 80 näköalatasanteesta ja muistuttaa mehiläispesää. Se sijaitsee Hudson Yardsin sydämessä. Voit tilata ilmaiset Hudson Yards Vessel -liput nettisivujeni kautta. Virallisten avajaisten jälkeen Vesselistä on tullut suosittu käyntikohde, joka tekee vaikutuksen tuhansiin kävijöihin joka päivä. Rakennusta ympäröi julkinen tila Public Square and Gardens. Haluatko pitää pienen tauon Vesseliin kiipeämisen jälkeen? Etsi puistosta penkki ja istahda alas katselemaan Hudson Yardsin menoa.

Hudson Yards New Yorkissa - Vessel Hudson Yards New Yorkissa - Edge Observation Deck

Edge Observation Deck

Edge Observation Deck on vaikuttava näköalatasanne, joka sijaitsee 30 Hudson Yards -pilvenpiirtäjän 100. kerroksessa. Edge Observation Deck on ulkoilmassa oleva tasanne, joka työntyy ulos rakennuksesta 335 metrin korkeudessa, jossa kävijöille avautuu on aivan uudenlainen näköala Manhattanista. Näkymät kaltevista lasiseinistä ja lattian lasipaneeleista tulevat hämmästyttämään sinut.

The Shops & Restaurants at Hudson Yards

The Shops & Restaurants at Hudson Yards -ostoskeskuksessa himoshoppailijat voivat hemmotella itseään ostosterapialla! Ostoskeskus sijaitsee 10 Hudson Yardsin, 30 Hudson Yardsin ja Vesselin välisellä alueella ja siinä on 7 kerrosta kauppoineen ja ruokapaikkoineen. The Shops & Restaurants at Hudson Yards on olemukseltaan ylellinen, mutta saatavilla on myös H&M:n, UNIQLO:n ja Banana Republicin kaltaisia suosittuja vaatemerkkejä.

Hudson Yards New Yorkissa - The Shops & RestaurantsHudson Yards New Yorkissa - Mercado Little Spain

Mercado Little Spain

Hudson Yardsin nähtävyyksien ja shoppailun jälkeen haluat luultavimmin istua alas. Mercado Little Spain on täydellinen paikka huilata hetki. Tällä katetulla espanjalaisella ruokatorilla on monenlaisia ruokapaikkoja, jotka tarjoavat herkullista syötävää kuten tortilloja, empanadoja ja espanjalaisia kinkkuja ja juustoja.

The Shed

The Shed on myös yksi Hudson Yardsin vaikuttavista rakennuksista, jota kuvaa parhaiten sana kulttuurikeskus. The Shed kertoo tarjoavansa paikan kaikenlaisille ihmisille ja innovatiiviselle taiteelle oli taidemuoto mikä tahansa. Keskus järjestää esimerkiksi näyttelyitä sekä erilaisia esityksiä ja näyttää elokuvia, joita voi mennä katsomaan. The Shedin katto on siirrettävä, joten rakennuksen muotoa voidaan muuttaa ohjelmistoon sopivaksi.

Snark Park

Snark Parkissa on kaksi osaa: ensimmäisessä osassa sijaitsee kauppa, jossa voi ostaa tuotteita ja jäätelöä, ja toinen osa on se, jossa kaikki tapahtuu. Snark Parkissa on erilaisia installaatioita, joiden läpi voi kävellä, esimerkiksi betonipylväiden labyrintti. Installaatiot vaihtuvat kolme kertaa vuodessa, joten Snark Parkissa on aina jotain uutta nähtävää.

Ericin vinkki: Olen hyvin innoissani Hudson Yardsin alueesta, sillä se tarjoaa kaikenlaista erilaista nähtävää ja tehtävää, jotka kaikki sijaitsevat lähellä toisiaan. Jos olet käynyt New Yorkissa jo aiemmin ja vieraillut kaupungin suosituimmilla nähtävyyksillä, on Hudson Yards erityisesti silloin vierailun arvoinen paikka kaupungin uutena hotspottina. Monipuolisen tarjonnan ansiosta alueelta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

Hudson Yards New Yorkissa - Snark Park Hudson Yards New Yorkissa - The Shed

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja