Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Madame Tussauds New Yorkissa

Madame Tussauds New Yorkissa

Osta liput nyt
Madame Tussauds museo New Yorkissa

Madame Tussauds -vahakabinetista New Yorkissa löytyy jokaiselle jotain. Näytillä on vahanukkeja Hollywood-tähdistä poliittisiin johtajiin unohtamatta Hämähäkkimiestä ja Hulkia. Madame Tussauds on kuitenkin paljon muutakin kuin pelkästään vahakabinetti. Tämä on ehdottomasti mukava New Yorkin vierailukohde sisätiloissa lasten kanssa tai ilman.

Osta tästä liput Madame Tussauds -vahakabinettiin

Madame Tussaudsin historia

Ranskalainen Maria Tussauds syntyi Strasbourgissa ja teki ensimmäisen vahanukkensa vuonna 1778, joka esitti kuuluisaa kirjailijaa ja filosofia François-Marie Arouet Voltairea. Vuonna 1802 Maria Tussauds muutti Englantiin, jossa hän avasi ensimmäisen vahanukkenäyttelynsä. Tussaudsin kuoleman jälkeen hänen poikansa perivät näyttelyn. He muuttivat näyttelyn vuonna 1884 paikalle, jossa tänä päivänä sijaitsee Lontoon Madame Tussauds. Nykyään Madame Tussauds -vahakabinetteja on jo 18 ympäri maailmaa.

New Yorkin Madame Tussauds avautui vuonna 2000. Suurin osa ihmisistä lähtee vahakabinettiin pelkästä mielenkiinnosta. Vierailijat voivat vahanukkien avulla matkata historiassa taaksepäin ja päästä kokemaan uudestaan maailman historiaa muokanneita tapahtumia.

Madame Tussauds New Yorkissa - patsaita

Mitä Madame Tussaudsissa voi tehdä?

Vahakabinetin nukkekokoelma on vaikuttava, mutta vahakabinetista löytyy paljon muutakin tekemistä. Olen listannut tähän eri aktiviteetteja mitä paikan päällä voi tehdä:

Ghostbusters Experience

Ghostbusters on herätetty henkiin Ghostbusters Experiencessä Madame Tussaudsissa. Liikut useiden elokuvasta inspiraatiota saaneiden kohtausten halki ja otat osaa kummitusjahtiin pelastaaksesi New Yorkin sitä uhkaavalta pahikselta. Tämä kokemus on toteutettu uuden teknologian, lavastuksen, puvustuksen ja laitteiden avulla.

Madame Tussauds New Yorkissa - Ghostbusters Madame Tussauds New Yorkissa - Super heroes

Marvel Super Heroes 4D Experience

Cinema 4D on lyhytelokuvanäytös, johon sisältyy paljon erikoistehosteita kuten vettä ja tuulta. Elokuva antaa vaikutelman, että olisit itse taistelemassa katsomisen sijaan. Tämä kokemus sallii sinun seistä hetken aikaa rinta rinnan suosikkisankarien kanssa!

Music Experience

Music Experience on interaktiivinen musiikkikokemus. Siihen sisältyy muun muassa interaktiivinen sähkökitara ja high-tech valoshow, joka tunnistaa tanssiliikkeet ja näyttää ne videoruudulta. Tämä aktiviteetti on varsinkin lasten suosiossa sekä niiden aikuisten, jotka sitä uskaltautuvat kokeilemaan.

Newsroom

Newsroom eli uutishuone on aito ja toimiva tv-studio, jossa pääsee leikkimään uutisankkuria. Koe millaista on olla studiossa ja näe mitä kulissien takana tapahtuu.

History Gallery

History Gallery sisältää kokoelman todella ainutlaatuisia vahanukkeja. Galleriasta löytyy muun muassa maailman johtavia ajattelijoita ja johtajia kuten Einstein ja George Washington, ja se on vakuuttava kokoelma historiaa.

Tämän lisäksi vahakabinetista löytyy muun muassa Sports Zone –galleria ja Bollywood Zone –galleria. Lähde paikan päälle Madame Tussaudsiin New Yorkiin ja näe vahanuket omin silmin.

Madame Tussauds New Yorkissa - Harrison Ford Madame Tussauds New Yorkissa - Sofia Vergara

Käytännön tietoa

Ostettuasi liput saat sähköpostiisi kupongin, jonka voit tulostaa ja vaihtaa lippuun museolla. Voit myös näyttää sen mobiililippuna suoraan puhelimestasi noutaaksesi pääsylipun.

  • Aukiolopäivät: auki läpi vuoden lukuunottamatta uudenvuodenaattoa.
  • Aukioloajat:
    • sunnuntai – torstai: 10.00 – 20.00 (viimeinen sisäänpääsy kello 20.00)
    • perjantai – lauantai: 10.00 – 22.00 (viimeinen sisäänpääsy kello 22.00)

Osta tästä liput Madame Tussauds -vahakabinettiin

New York Passilla pääsee Madame Tussaud -vahakabinettiin.

Madame Tussauds New Yorkissa - Johnny Depp  Madame Tussauds New Yorkissa - vahakabinetti

Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja