Eric's New York Find it for free on the App Store
App storeGoogle play
Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Osta liput nyt
Matkatavaran säilytys New Yorkissa

Matkatavaran säilytys New Yorkissa on mahdollista monessa paikassa Manhattanilla. Oletko läpikulkumatkalla ja haluat katsella nähtävyyksiä ilman matkalaukkujasi? Tai vuokrasitko asunnon, josta sinun on kirjauduttava aamulla ulos, mutta lentosi lähtee vasta myöhemmin? Siinä tapauksessa New Yorkista löytyy monia paikkoja, jonne voit tilapäisesti jättää matkatavarasi. Matkatavaran säilytyslokeroita ei löydy esimerkiksi Grand Central Terminalista tai Port Authoritysta, mutta onneksi on myös muita vaihtoehtoja. Maksa vain 1$ per tunti ja voit säilyttää matkatavaroitasi Manhattanilla tai sen tuntumassa.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Minne voit jättää matkatavarasi?

Knock Knock New York tarjoaa Manhattanilla laajan valikoiman paikkoja, joissa voit säilyttää matkatavaroita. Yrityksellä on myös paljon paikkoja kaupungin muissa naapurustoissa ja he laajentavat toimintaansa jatkuvasti. Voit säilyttää matkalaukkujasi Penn Stationin tai Wall Streetin lähellä tai Tribecassa. Lisäksi säilytyspaikkoja matkatavaralle löytyy New Jerseystä ja Williamsburgista. Kaikki säilytyspaikat ovat valvottuja, joten matkalaukkusi ovat turvallisesti säilössä samalla kun lähdet katselemaan kaupunkia.

Kuinka palvelu toimii?

Matkatavaran säilytys on New Yorkissa helppoa. Etsi sivustolla matkatavaroiden säilytyspaikka haluamaltasi alueelta. Voit luoda tilin muutaman helpon vaiheen kautta ja saat QR-koodisi sähköpostitse. Säilytyspaikka skannaa tämän koodin puhelimestasi, minkä jälkeen saat yksilöllisesti numerokoodatun nippusiteen, jolla voit turvallisesti lukita matkatavarasi. Hae matkatavarasi milloin haluat (ole kuitenkin tarkkana mihin asti säilytyspaikka on auki!), skannaa QR-code uudelleen ja maksa matkatavaran säilytyksestä tuntimäärän mukaan. Tämä ei voisi olla helpompaa! Säilytys maksaa vain 1$ per matkalaukku per tunti ja vakuutus sisältyy hintaan. Lisäksi sinun ei tarvitse ottaa säilytyspaikkaan yhteyttä, eikä sinulta veloiteta mitään, jos suunnitelmasi muuttuvat, etkä pääsekään tuomaan matkatavaraasi säilytykseen.

Varaa matkatavaran säilytys New Yorkissa tästä

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja