New York Giants -liput 2020

Osta liput nyt
New York Giants - Amerikkalainen jalkapallo

On hyvä idea ostaa New York Giants -liput ennen matkaa. Giants-pelit ovat todella suosittuja ja myydään aina loppuun. Amerikkalainen jalkapallo on mielenkiintoinen laji ja ehdottomasti kokemisen arvoinen New Yorkin matkalla. New York Giants pelaa MetLife Stadiumilla New Jerseyssa, vain 30 minuutin matkan päässä Midtowon Manhattanilta. Amerikkalaisen jalkapallon kausi on syyskuusta tammikuuhun. Mikäli et onnistu hankkimaan lippuja New York Giants -peliin, katso pelaako New York Jets.

Osta New York Giants -liput tästä

Osta nyt New York Giants -liput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

Osta New York Giants -liput

Jokaikinen New York Giants -peli on loppuun myyty. Kausikortin jonotuslista on 15 vuotta! “Halvat” liput alkavat 100 – 300$ per lippu. Voit etsiä tästä päivämäärän, jolloin haluaisit käydä New York Giants -pelissä tai tarkista otteluohjelma alta. Liput voi maksaa luottokortilla ja ne postitetaan kotiin tai lähetetään sähköpostitse. Voit myös noutaa ne New Yorkista paikallisesta noutopisteestä. Jos et toi tulostaa lippuja, myös sen voit tehdä noutopisteessä, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea.

E-lippujen toimitus on aina nopein ja nouto paikan päältä taas on nopein vaihtoehto muille lipuille. Molemmat vaihtoehdot säästävät lähetyskuluissa ja siksi suosittelen niitä suuresti. Liput ovat aina 100% aidot ja toimitetaan ajoissa perille.

Tällä sivulla myytävät liput ovat kausikorttilaisten, jotka ovat itse estyneitä tulemaan peliin ja liput myydään tämän takia alennettuun hintaan. Joskus liput ovat kalliimpia kuin alkuperäinen hinta. Se tarkoittaa, että New York Giants -peli on loppuunmyyty.

New York Giants -liput - ottelu New Yorkissa New York Giants -liput - grillaamassa ennen ottelua

Missä minun kannattaa istua amerikkalaisen jalkapallon pelissä MetLife Stadiumilla?

On vain yksi sääntö: Jos olet onnistunut hankkimaan liput otteluun, onni on potkaissut sinua jo toden teolla. MetLife Stadium on iso, mutta istuitapa missä tahansa tunnet istuvasi lähellä kenttää. Olen merkannut alla olevaan istumakarttaan parhaat paikat punaisella. Jos nuo paikat ovat liian kalliita, yritä saada istumapaikat hiukan ylempää, koska tärkeintä on kuitenkin saada liput itse matsiin.

Osta tästä New York Giants -liput

New York Giants -liput - Metlife Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten pääsen MetLife Stadiumille?

MetLife Stadiumille on helppoa matkustaa julkisilla Manhattanilta. Älä turhaan huolehdi, ettet löydä stadionille koska sinne matkustaa tuhansittain muita faneja, joten liityt vain heidän joukkoonsa. Tässä on kaksi parasta vaihtoehtoa, joilla matkustaa:

1) Ota juna Penn Stationilta 34th Street ja 7th Avenuen kulmasta Manhattanilla. Osta lippu joko lippukassalta tai erityisistä MetLife Stadium lippuautomaateista. Ota NJ Transit Rail Secaucus New Jerseyyn (matka kestää noin 10 minuuttia). Siellä vaihdat junaan, joka vie stadionille. Tämä junamatka kestää myös 10 minuuttia. Älä huolehdi oikean junan löytämisestä, sen kuin seuraat fanijoukkoja, jotka matkaavat kanssasi. Junat alkavat kulkea kolme tuntia ennen kickoffia ja jatkavat kaksi tuntia pelin jälkeen. Edestakainen matka maksaa 11$.

2) Ota Coach USA Express -bussi Port Authority Bus -terminaalista Manhattanilla 42nd Streetin ja 9th Avenuen risteyksessä. Bussit alkavat kulkea 2,5 tuntia ennen kickoffia ja kulkevat aina tunnin pelin jälkeen. Edestakainen matka maksaa 14$ per henkilö. Huomioi, että bussit saattavat olla hyvin täynnä pelin jälkeen, mutta kaikki kyllä kyyditään kotiin.

Milloin minun kannattaa saapua MetLife Stadiumille?

Jos saavut 1–1,5 tuntia ennen peliä jää sinulle aikaa nauttia tunnelmasta ja katsella hiukan ympärillesi. Katso myös alla oleva Ericin vinkki.

Miten palaan takaisin Manhattanille?

Parasta on palata takaisin Manhattanille samaa reittiä kuin tulitkin riippuen siitä ostitko meno-paluulipun. Minä kuljen mieluummin junalla MetLife-stadionille, mutta bussi on myös oiva vaihtoehto.

Ericin vinkki: MetLife Stadium on loistava kokemus. Kaikki on hyvin järjestettyä ja uutta. Jos sinulle tarjoutuu tilaisuus mennä, tee se! Se on mieletöntä. Voit ottaa mukaan pienen kameran, mutta laukut, reput, ruoka, juotava ja sateenvarjot eivät ole sallittuja. Saavu paikalle ajoissa, sillä muut ovat jo siellä grillaamassa parkkipaikalla. Tätä kutsutaan tailgating ja näky on kerrassaan erikoinen (katso myös kuva alla). Varaa myös aikaa stadioniin tutustumiseen.

New York Giants -liput - limusiini New York Giants -liput - parkkipaikka ennen New York Giants pelia

Alla näet listan Giantsin otteluohjelmasta ja voit ostaa liput heti!

Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla

 

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja