New York Jets -liput 2020

Osta liput nyt
New York Jets

New York Jets -liput voi ostaa netin kautta ennen New Yorkin matkaa. Jets-pelit ovat niin suosittuja, että niissä käynti on parasta suunnitella etukäteen. Jets pelaa MetLife Stadiumilla ja amerikkalaisen jalkapallon kausi on syyskuusta tammikuuhun. Jos et onnistu hankkimaan lippuja Jets-peliin, tarkista pelaako New York Giants.

Osta New York Jets -liput tästä

Osta nyt New York Liberty -liput ilman käsittely- ja lähetyskuluja (e-liput) tai nouda liput ilmaiseksi paikallisesta lippupisteestä!

Osta New York Jets -liput

Jets-lippujen hankinta on mahdollista kunhan vain olet tarpeeksi ajoissa liikkeellä. Kaikki Jets-pelit myydään loppuun. Kausikorttia saa jonottaa kahdeksan vuotta! Katso tästä mieleisesi päivämäärä, jolloin haluaisit käydä pelissä tai tsekkaa alla oleva peliaikataulu. Liput voi maksaa luottokortilla ja ne joko postitetaan sinulle tai lähetetään sähköpostiin. Voit myös noutaa liput maksutta paikan päällä New Yorkissa. Jos et onnistu tulostamaan lippuja, myös sen voi tehdä samassa paikassa. Paikallinen noutopiste sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea.

Sähköiset liput toimitetaan aina nopeiten ja noutaminen paikan päältä on paras vaihtoehto muille lipuille. Molemmissa vaihtoehdoissa säästät lähetyskustannuksissa ja suosittelenkin niitä lämpimästi. Liput ovat 100% aidot ja toimitetaan perille ajoissa.

New York Jets - Amerikkalainen jalkapallo New York Jets -liput - parkkipaika

Missä minun kannattaa istua MetLife Stadiumilla amerikkalaisen jalkapallon pelissä?

Hyvät istumapaikat ovat tärkeät amerikkalaisen jalkapallon ottelussa, mutta tämä on tärkein sääntö: jos yleensäkin onnistuit saamaan liput, paikoilla ei ole väliä! MetLife Stadium on valtava, mutta rakennettu niin, että tunnet istuvasi lähellä kenttää. Olen merkinnyt parhaat paikat punaisella alla olevaan karttaan. Jos nuo istumapaikat ovat mielestäsi liian kalliit, yritä saada paikat ylempää koska on tärkeämpää, että lähdet matsiin kuin että yrität saada täydellisiä istumapaikkoja.

Osta liput New York Jets -peliin tästä

New York Jets -liput - Metlife Katsomokartta

Käytännön tietoa

Miten löydän stadionille?

Stadionille on helppo matkata julkisilla Manhattanilta, joten älä turhaan hermoile sen sijaintia New Jerseyssa. Matkaat sinne yhtämatkaa tuhansien muiden fanien kanssa, joten sinun ei tarvitse huolehtia ettet löydä perille. Tässä kaksi parasta tapaa matkustaa stadionille:

1) Ota juna Penn-asemalta, joka sijaitsee 34th Streetin ja 7th Avenuen risteyksessä Manhattanilla. Osta lippu joko lippukassalta tai MetLife-lippuautomaatista. Kulje NJ Transit Railin junalla New Jerseyn Secaucus-asemalle (matka kestää noin kymmenen minuuttia). Vaihda siellä junaan, joka vie sinut suoraan stadionille. Matka kestää myös noin kymmenen minuuttia. Älä stressaa junan vaihdosta, sinun tarvitsee vain seurata fanijoukkoja, jotka ovat matkalla samaan määränpäähän. Junat kulkevat kolme tuntia ennen kickoffia ja kaksi tuntia ottelun loppumisen jälkeen. Edestakainen matka maksaa kaiken kaikkiaan 11$ per henkilö.

2) Port Authority Bus Terminaalista (42nd Street ja 9th Avenue) pääsee Coach USA Express bussilla myös MetLife Stadiumille. Bussit aloittavat 2,5 tuntia ennen kickoffia ja kulkevat tunnin pelin loppumisen jälkeen. Edestakainen lippu maksaa 14$ per henkilö. Huomioithan, että takaisin tullessasi bussit saattavat olla erittäin täynnä. Kaikki kuitenkin kyyditään kotiin pelin jälkeen.

Mihin aikaan minun kannattaa saapua peliin?

Jos olet paikalla 1–1,5 tuntia ennen pelin alkua, sinulle jää tarpeeksi aikaa katsella ympärille ja nauttia tunnelmasta. Katso myös Ericin vinkki alla.

Miten palaan takaisin Manhattanille

Palaat takaisin Manhattanille helpoiten julkisilla. Jos ostit meno-paluulipun, palaa samaa reittiä kuin saavuit stadionille. Kuljen mieluummin junalla MetLife Stadiumille, koska se on helpompaa. Mutta bussi on myös hyvä vaihtoehto.

Ericin vinkki: MetLife Stadium on mieletön! Kaikki on todella hyvin järjestettyä ja upouutta. Jos saat tilaisuuden käydä pelissä, TEE SE! Kokemus on upea. Voit ottaa pienen kameran mukaasi. Huomioithan, että stadionille ei saa tuoda laukkuja tai reppuja. Sama koskee ruokia, juomia ja sateenvarjoja. Saavu paikalle ajoissa, sillä parkkialue täyttyy grillaavista (tailgating) jalkapallofaneista, mikä on jo nähtävyys itsessään (katso kuva alla). Varaa myös aikaa stadioniin tutustumiseen. Itse menen mieluummin junalla, koska se on kätevämpi, mutta bussilla pääsee myös paikan päälle.

New York Jets -liput - peli New York Jets -liput - BBQ

Alla näet listan päivämääristä ja voit varata liput heti!

Tällä hetkellä lippuja ei ole saatavilla

 


Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja