New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot

Mitä eroa on New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien välillä? New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass ovat molemmat New Yorkissa käytettäviä alennuspasseja, joilla saat eniten irti lomastasi. Kummallakin passilla voit käydä nähtävyyksillä rajattoman määrän. Passien välillä on eroja niihin sisältyvissä nähtävyyksissä ja opastetuissa kierroksissa. Haluaisitko mieluummin käydä nähtävyyksillä omaan tahtiin? Valitse siinä tapauksessa New York Sightseeing Flex Pass.

Opastetut kierrokset ja nähtävyydet

Sekä New York Sightseeing Day Pass että New York Pass käyvät yli 100 opastetussa kierroksessa ja nähtävyydessä. Molempiin passeihin sisältyy pääsy muun muassa 9/11-museoon, Top of the Rockiin ja Vapaudenpatsaalle. Sightseeing Day Passilla voit lähteä Hop on Hop off -risteilylle. New York Passiin sisältyvät kaikki Circle Linen risteilyt, muun muassa Best of NYC -risteily ja Harbour Lights -risteily auringonlaskun aikaan. Suurimpana erona passien välillä on, ettei Empire State Building kuulu Day Passiin. Se on kuitenkin ainoa passi, jolla pääset One World Observatoryyn. Day Passilla on mahdollista myös varata jaettu paluukuljetus pikkubussilla Manhattanilta lentokentälle. Lisäksi voit syödä ilmaisen lounaan tai saada ison alennuksen joissakin ravintoloissa. Passissa on kuitenkin rajallinen määrä vaihtoehtoja pyörän vuokraukseen ja pyöräretkiin, kun taas New York Pass tarjoaa useita erilaisia pyöräpaketteja.

Hop on Hop off -bussi

Hop on Hop off -bussilippu sisältyy molempiin passeihin. Day Pass tarjoaa paremman vaihtoehdon, sillä voit käyttää Gray Line -busseja alennuspassin koko voimassaolon ajan. New York Passilla saat yhden päivän Big Bus -lipun. Molemmilla passeilla pääsee Uptown- ja Downtown-reiteille. Brooklyn-kierros ja kiertoajelu illalla kuuluvat myös Day Passiin yhden päivän ajan. Lisäksi saat 40$ arvoisen kupongin, jonka voit käyttää esimerkiksi VIP-bussilippuun. Valitsemalla tämän upgrade-vaihtoehdon olet oikeutettu nousemaan bussin kyytiin ensimmäisenä monilla pysäkeillä.

Ericin vinkki: Jos haluat lähteä Hop on Hop off -kiertoajelulle, Day Pass on ehdottomasti paras vaihtoehto paremman bussilipun ansiosta. Lisäksi saat Day Passilla ilmaisia tai alennettuja lounasvaihtoehtoja eri ravintoloissa, kuten Buca di Beppo ja Buffalo Wild Wings. Hyvää ruokaa ja merkittävä lisäsäästö passin avulla!

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Hop on Hop off -bussi New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Top of the Rock

Näköalatasanne

Empire State Building ei sisälly Day Passiin. Day Passilla voit kuitenkin käydä One World Observatoryssa – näköalatasanteella, joka ei sisälly mihinkään muuhun alennuspassiin.

Miten kaupunkipassit toimivat?

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass toimivat samaan tapaan. Day Passilla voit valita 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivän passin. New York Passin voi ostaa 1, 2, 3, 5, 7 tai 10 päiväksi. Passit ovat voimassa peräkkäisten päivien ajan ja aktivoituvat, kun käytät passia ensimmäisen kerran. Voit käydä niin monella nähtävyydellä ja opastetulla kierroksella kuin haluat, enintään kerran jokaisessa. Voit näyttää alennuspassin suoraan puhelimestasi. New York Pass on myös mahdollista saada muovisena korttina, joka voidaan noutaa paikan päällä New Yorkissa tai lähettää kotiosoitteeseesi.

Mikä kaupunkipassi minun tulisi valita?

New York Sightseeing Day Pass on paras vaihtoehto melkein joka tilanteessa. Tällä passilla saat kattavan Hop on Hop off -lipun, voit käydä One World Observatoryssa ja jopa saada ilmaisen lounaan tai ison alennuksen ravintolassa. Jos haluat käydä Empire State Buildingissä, niin New York Pass on parempi vaihtoehto. Käytä henkilökohtaista alennuskoodiani, niin molemmat passit ovat entistä edullisempia! Alla näet passien suurimmat erot:

New York Sightseeing Day PassNew York Pass
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 tai 10 päivää1, 2, 3, 4, 5, 7 tai 10 päivää
139–349$  jopa -30% alennus!134–342$  -27% alennus!
Yli 100 nähtävyyttä ja kierrostaYli 100 nähtävyyttä ja kierrosta
Hop on Hop off -bussi – joka päivä1 päivän Hop on Hop off -bussi
One World ObservatoryEmpire State Building
Lounasvaihtoehtoja & lentokenttäkuljetusPyöräretket & Circle Line -risteilyt

Osta New York Sightseeing Day Pass tästä

Osta New York Pass tästä

New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - 9/11 Memorial New York Sightseeing Day Pass ja New York Pass -kaupunkipassien erot - Kaupunkiristeily

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja