2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Radio City Christmas Spectacular -liput

Radio City Christmas Spectacular -liput

Radio City Christmas Spectacular -liput

Radio City Christmas Spectacular -show New Yorkissa on taianomainen koko perheen joulushow, jossa esiintyvät Rockettes-tanssijat. Show sai ensi-iltansa vuonna 1933 ja siitä on tullut jouluperinne New Yorkissa. Tämä esitys on nimensä mukaisesti vaikuttava – spectacular! Säästä Radio City Spectacular -lipuissa hankkimalla ne ennen matkaasi New Yorkiin. Teatterilippujen ostaminen netistä on turvallista, helppoa ja ennen kaikkea se säästää sinulta aikaa ja rahaa!

Lippuja ei ole vielä saatavilla vuodelle 2019
Haluaisitko saada sähköpostiisi ilmoituksen heti kun liput tulevat myyntiin? Laita minulle viestiä osoitteeseen eric@newyorkcity.fi ja lähetän sinulle sähköpostin lippujen tultua myyntiin, jotta voit varata lippusi samantien!

Osta Radio City Christmas Spectacular -liput tästä

Joulu Radio City Music Hallissa

Show esitetään Radio City Music Hallissa. Joulusesonki on taianomaista aikaa New York Cityssä. Koko kaupunki virittäytyy juhlatunnelmaan: joulukuusia löytyy joka kadun kulmasta, kadut ja kaupat koristellaan ja luisteluradat täyttyvät luistelijoista.

Radio City Music Hall on valtava teatteri ja lajissaan ainutlaatuinen jopa New Yorkin standardeissa. Se on yksi New Yorkin maamerkeistä. Ymmärrät sen kun astut sisälle tähän klassiseen teatteriin. Päälava (Great Stage) on teknologiansa puolesta maailman huippuluokkaa, ja lavan kullanhohtoinen esirippu on maailman suurin.

The Rockettes

Christmas Spectacular -show vie sinut loisteliaaseen joulumaailmaan, joka on täynnä joulun taikaa ja Rockettes-tanssijoiden uskomattomia tanssiliikkeitä. Shown kaikista kuuluisin näytös on upea leikkisotilaiden marssi (Parade of the Wooden Soldiers). Tässä näytöksessä Rockettes-tanssijat ovat pukeutuneet leikkisotilaiksi ja kaatuvat kuin dominot päällekkäin. Tämä näytös on todella upea ja unohtumaton, ja se täytyy nähdä omin silmin, jotta ymmärtää sen vaikuttavuuden (katso myös alimmainen kuva).

Ja tietenkin show’ssa vierailee myös joulupukki. Hän kertoo tämän taianomaisen esityksen juonen ja pitää huolen, että kaikilta löytyy joulumieltä. Esityksen jälkeen lapset voivat ottaa aulassa kuvia joulupukin kanssa.

Radio City Christmas Spectacular –liput - lava Radio City Christmas Spectacular New Yorkissa

Ericin vinkki: Radio City Christmas Spectacular on upea show ja tuo jokaiselle varmasti joulumielen. Esitys sopii sekä vanhoille että nuorille. Tänne voi ehdottomasti ottaa koko perheen mukaan. Radio City Christmas Spectacularin juoni vaihtelee vuosittain, joten sen voi nähdä uudelleenkin!

Tietoa esityksestä

  • Vanhempien tai huoltajien sylissä istuvilta alle 2-vuotiailta lapsilta ei vaadita lippua
  • Kesto: 1 tunti ja 30 minuuttia (ei väliaikaa)
  • Esityspaikka: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Radio City Christmas Spectacular -show’ta esitetään marraskuusta joulukuun loppuun asti
  • Kaikki ostot ovat lopullisia, joten tarkista valitsemasi päivämäärät ja esitysajat huolellisesti tilausta tehdessäsi.

Osta Radio City Christmas Spectacular -liput tästä


Sinua saattaisi myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja