2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Asunnon vuokraus New Yorkissa

Asunnon vuokraus New Yorkissa

Asunnot New Yorkissa

Majoittumisesta asunnossa New Yorkissa on tullut uskomattoman suosittua. Se on ymmärrettävää: monet haluavat nauttia kaupungista kuten paikalliset. Silti en suosittele asunnon vuokraamista ”netin markkinapaikoilta”. Mitä ovat netin markkinapaikat? Ne ovat sivustoja, joille kuka tahansa voi laittaa asuntonsa vuokrailmoituksen. On olemassa muutama tunnettu sivusto, kuten Airbnb.

Majoittuminen asunnossa New Yorkissa: miksi ei kannata käyttää markkinapaikkasivustoja

Faktahan on, että New Yorkissa on laitonta vuokrata asuntoa lyhyeksi aikaa, jos asunnon asukas ei ole paikalla. Tämä ei tietenkään kuulosta ihan siltä lomalta mitä sinulla oli mielessäsi. Joten jos vuokraat koko asunnon itsellesi tai perheellesi, tiedosta, että se on laitonta. Yleensä markkinapaikkasivustot tarjoavat vain asuntoja, jotka asunnon omistavat yksityishenkilöt ovat päättäneet laittaa vuokralle lyhyeksi aikaa.

Toinen syy miksi en suosittele asunnon vuokraamista on se, että olen kuullut paljon valituksia siitä, kuinka ihmisiä on huijattu. Joko asuntoa ei ollut olemassa tai asunto ei ollut kuvauksen mukainen. Molemmat tilanteet voivat pilata lomasi ja tulla kalliiksi. Minun mielestäni, jos haluat ottaa varman päälle, kannattaa mieluummin majoittua New Yorkissa hotellissa kuin asunnossa.

Moni haluaa vuokrata asunnon New Yorkissa mieluummin kuin majoittua hotellissa, koska heidän mielestään se tulee halvemmaksi. Totta puhuen: yleensä se ei edes ole sen halvempaa! Asunto itsessään saattaa vaikuttaa suhteellisen edulliselta, mutta lisäksi usein täytyy maksaa siivousmaksu sekä myös palvelumaksu, jotka voivat tehdä majoittumisesta melko kallista.

Vielä yksi asia, jota kannattaa miettiä, varsinkin lasten kanssa matkustaessa, on turvallisuus. Älä unohda, että vuokraat asunnon tuntemattomilta. Entäs jos jotain menee rikki tai ei toimi? Lämpimän veden puute tai rikkinäinen suihku pilaa taatusti loman.

Jos siltikin haluat vuokrata asunnon, vilkaise jäljempänä olevia valintojani. Nämä ovat 100 % laillisia asuntoja, koska niiden omistajia eivät ole yksityishenkilöt vaan yritykset, joilla on asianomaiset luvat.

Varaa tästä asunto New Yorkissa turvallisesti

Radio City Apartments

Radio City Apartments -huoneistot sijaitsevat keskeisellä paikalla lähellä Times Squarea ja Radio City Music Hallia. Saatavilla on erityyppisiä huoneistoja studiosta yhden makuuhuoneen asuntoon. Kaikissa huoneistoissa on keittonurkkaus ja ilmainen Wi-Fi.

Varaa Radio City Apartments -huoneisto tästä

Asunnon vuokraus New Yorkissa - Radio City Apartments Asunnon vuokraus New Yorkissa - Radio City Apartments sisustus

Superior Times Square Apartments

Superior Times Square Apartments – huoneistot sijaitsevat Hell’s Kitchen -alueella, Central Parkin läheisyydessä. Asuntojen sisustustyyli on melko yksinkertainen, mutta sisätilat ovat avarat ja asunnoista löytyy keittonurkkaus ja ilmainen WiFi.

Varaa Superior Times Square Apartments -huoneisto tästä


Asunnot NYC - Superior Times Square Apartments makuuhuone Asunnot NYC - Superior Times Square Apartments

TEN15NYC Apartments

TEN15NYC Apartments -asunnot sijaitsevat Garment Districtillä. Viisi asuntoa sisältävä rakennus on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Macy’siltä, Empire State Buildingiltä ja Times Squarelta. Valitse yksiö tai yksi kahdesta kaksiosta.

Varaa TEN15NYC Apartments -asunto tästä

Asunnot New Yorkissa - ten15nyc makuuhuone Asunnot New Yorkissa Ten15nyc

Kommentointi on suljettu.

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja