2.1m
Kysyttävää? Laita viestiä eric@newyorkcity.fi
Toimitus- ja palautusehdot

Toimitus- ja palautusehdot

Seuraavat ehdot pätevät, kun tilaat NewYorkCity.fi-sivustolta Unlimited Ride MetroCardin, Pay-Per-Ride MetroCardin, JFK AirTrain -lipun ja/tai PATH-lipun. Nämä ehdot pätevät myös silloin, kun ostat yhdistelmäpaketin, johon sisältyy yksi yllä olevista lipuista sekä jokin tuote tai sisäänpääsy nähtävyydelle.

Huomio: Nämä ehdot koskevat ainoastaan edellä mainittuja joukkoliikenteen lippuja ja yhdistelmäpaketteja. Ehdot eivät koske minkään muun tuotteen tai palvelun ostamista tällä sivustolla. Voit lukea muiden tuotteiden ja palveluiden ostamiseen liittyvät säännöt ja ehdot täältä.

Toimitusajat

Jos teet tilauksesi arkipäivänä ennen klo 15.00, tilaus postitetaan samana päivänä. Tilaamasi MetroCard(it) ja yhdistelmäpaketin mukana myös tuote tai kuponki nähtävyydelle saapuvat yleensä 10 työpäivän sisällä ilmoittamaasi osoitteeseen. Otathan huomioon, että viikonloput ja pyhäpäivät voivat vaikuttaa toimitusaikaan.

Minne tilaukseni voidaan toimittaa?

Tilauksesi voidaan toimittaa minne tahansa Suomen sisällä.

Toimituskulut

Toimituskulut Suomeen maksavat 13€. Tilaus lähetetään kirjattuna kirjeenä.

Peruminen ja palautusoikeus

Sinulla on oikeus palauttaa MetroCard(it) avaamattomassa pakkauksessa, ilman erityistä syytä, 15 päivän kuluessa ostostasi. Sinulle palautetaan kaikki kulut, mukaan lukien postituskulut. Tuote on kuitenkin palautettava asiakkaan omalla kustannuksella. Jos palautat tilauksesi vain osittain, saat takaisin palautettujen tuotteiden arvoa vastaavan summan, mutta postituskuluja ei palauteta.

Mikäli haluat palauttaa MetroCardit yli 15 päivää ostosi jälkeen, olethan ensin yhteydessä.

Oletko valinnut yhdistelmäpaketin, johon sisältyy MetroCardin lisäksi alennuspassi tai sisäänpääsy nähtävyydelle? Valitettavasti yhdistelmäpakettien pääsylippuja ja alennuspasseja ei voi peruuttaa. Kannattaa kuitenkin aina olla yhteydessä minuun ja voin katsoa onko asia ratkaistavissa jotenkin.

Palautusosoite

New York Media Group
Stadhouderskade 14D
1054 ES Amsterdam
The Netherlands

Onko sinulla kysyttävää MetroCardista tai tilauksestasi? Vai haluatko tehdä tilauksen suuremmalle ryhmälle? Laita sähköpostia eric@newyorkcity.fi

Win a trip to New York
Eric's New York Find it for free on the App Store
App store Google play
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


alkaen
saakka
Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja